straatdecoratieproject

Straatdecoratieproject Berkel-Enschot ontmanteld

Geplaatst door

Berkel-Enschot – Het straatdecoratieproject van een nog onbekende groep hangjongeren in Berkel-Enschot is zondag ontmanteld door een naïeve bewoner.

Bron: Straatdecoratieproject Berkel-Enschot ontmanteld – Tilburg

Het idee moet spontaan bedacht zijn, want na vrijdagnacht was er opeens een straatdecoratie bij het bankje vlakbij de tweesprong in de speeltuin nabij de Joost van de Vondellaan in Berkel-Enschot.

Met 12 energydrinkblikjes, een drinkkarton van 1,5 liter, wat sigarettenwikkels en peuken, een handjevol bierdoppen, enkele propjes van snoepverpakkingen, en een stuk aluminiumfolie, wat softdrugsverpakkingen, een geperforeerde broodzak, een wijndop en een equivalent van drie kapot geslagen bierflesjes werd de omgeving gedecoreerd.

Zondag morgen ontmantelde een naïeve burger deze kunstzinnige vorm van straatdecoratie die de jeugdige bezoekers hadden achtergelaten. “Het spijt mij, dat ik de verbeelding van een vuil-mis-bak er niet in herkend heb, maar mijn vriendin is er doorheen gefietst en heeft daarmee een lekke band opgelopen”.

Spijtig genoeg zijn de grondstoffen die gebruikt zijn in dit project deels in de vuilnisbak gedeponeerd en deels afgevoerd voor recycling. Het is dus niet mogelijk om het project weer in eren te herstellen.

“Ik heb in ieder geval wat overgehouden aan dit project, een rekening van de fietsenmaker en een aantal #zwerfie’s.*” De betreffende hangjongeren kunnen zich melden bij de redactie en kunnen een welgemeende excuusbrief tegemoet zien.

(*) Een zwerfie is een selfie van diegene die een stukje zwerfafval opruimt en op social media post onder vermelding van #zwerfie.

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *