Carnafvalsvegen 2018

Geplaatst door

Den elfde was het zover, toen veegde Berkel Enschot in de tweede editie van Carnafvalsvegen het veldje bij Boerderij Denissen schoon.

In 2016 ontmoette ik Vincent van Rijsewijk en Marc van Akkeren en onder het genot van een bakje leut, bespraken we de impact van ons carnafval op het milieu. Zonder af te willen doen aan de leut van het feest, organiseerden we slechts een paar weken voor de optocht in Berkel Enschot, met hulp van de gemeente Tilburg, dat er afvalbakken langs de route werden geplaatst. Dat bleek een schot in de roos.

carnaval knollevretersgat

In 2017 besloten we om nog meer leut toe te voegen en organiseerden daags na de opticht de eerste editie van het Carnafvalsvegen. Zelfs de Prins en zijn gevolg deden enthousiast mee.

Het is alweer 2018 en het enthousiaste ontvangst van een nieuwe goede traditie leidde tot de organisatie van de tweede editie van het carnafvalsvegen.

11 februari 2018
10:00-12:00 uur
Afsluiting met koffie en worstenbrood
Boerderij Denissen

Er waren zakken, grasharken, sneeuwschuivers en misschien zelfs een bladblazer aanwezig.

Volgend jaar
Bij deze nog een oproep aan de dweilorkesten in het dorp – aan muzikale ondersteuning had ik nog niet eerder gedacht, maar voel je vrij om de vegers toe te komen blazen!🎶

Verslag

Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot, Heukelom

Vanochtend al weer vroeg van de partij voor het carnafval-vegen!

Zwerfafvalcoach

De tweede etitie #Carnafvalsvegen – met dank aan Prins Martijn den Irste voor de #knollevreter onderscheiding! Die bekers waren in no time opgeruimd, maar de plastic confetti mensen…alsjeblieft,…

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *